Maandag 2 september speelden we de 2de HSMF Golfwedstrijd. Het is wederom een groot succes gebleken.
We waren te gast bij golfclub ’t Zelle, voor de meesten van ons een aangename verrassing. De baan lag er prachtig bij, had lastige maar vooral prachtige holes. De gastvrijheid van de club en het team van de catering was fantastisch. Dit jaar hadden we wel een “Afrikaans “ zonnetje en konden we tot laat op het terras genieten van een heerlijk diner en Zuid Afrikaanse wijnen.
Stijn hield als bevlogen voorzitter een kort maar krachtig verhaal over hoe de HSMF er anno 2019 uitziet. We zijn vol ambitie en trots wat er tot nu toe bereikt is. Over de samenwerking met het MCC (Medical Check for Children) houden we jullie op de hoogte.
Nieuw dit jaar was de uitreiking van de HSMF Walter Jansen Bokaal. Walter heeft zich gedurende 18 jaar met empathie en doortastendheid ingezet voor de HSMF. Zijn weduwe Masha overhandigde met trots de beker aan de winnaars.

Beker Walter Jansen

Uitslag:
▪ 1e prijs: René van Rappard, Jan Maurits Drijfhout, Francois Schorer, Hans Ruseler , 58 netto.
▪ 2e prijs: Klaas van Aken, Caroline van Aken, Roland Delmonte, Hein de Bont, 62 netto (betere 2e 9)
▪ 3e prijs: Aldo van der Laan, G. Schuurman, H. Tutert, E. Huizingh. 62 netto
▪ 4e prijs: Patricia Broekman, Lisette Rootinck, Carine Jongeneel, Ingeborg van der Zee, 63 netto
▪ 5e prijs: Marcel Blaas, Judith Hardinck, Maarten Boomgaard, Karen Meeng, 63 netto
▪ Neary: Gerda van de Koolwijk, Eric Ullman.
▪ Longest: Mariel van Loosbroek, Erwin Rasenberg.

Met de opbrengst van deze wedstrijd kunnen we een toekomstige rurale arts financieel steunen. Het bestuur van de HSMF dankt jullie heel hartelijk voor jullie deelname, enthousiasme en betrokkenheid. Wij staan altijd klaar om jullie meer informatie te geven en eventueel te helpen bij lezingen, sponsoracties etc.
Volgend jaar, ergens in Nederland, staat de 3e HSMF Golfwedstrijd op het programma. We houden jullie op tijd op de hoogte en hopen allen weer te zien.

Met lieve groet,
Organisatie HSMF Golfwedstrijd Caroline van Aken, Mariel van Loosbroek