Word Vrijwilliger bij de HSMF

Stellenbosch Medical Foundation is een organisatie die voor het realiseren van haar doelstellingen afhankelijk is van enthousiaste vrijwilligers, particulieren, bedrijven, fondsen en instellingen die sympathie hebben voor onze initiatieven en ons daarom financieel steunen.

Zowel het bestuur als de vrijwilligers, die specifieke taken uitvoeren, zijn onbezoldigd, natuurlijk worden gemaakte onkosten vergoed. Voor het breder uitdragen van onze initiatieven, het benaderen van potentiële donateurs en het ondersteunen van onze administratieve processen komt onze stichting graag in contact met vrijwilligers die zich net als het bestaande team met veel enthousiasme en passie willen inzetten om onze doelstellingen te realiseren.

Mobile Clinic

Met uw hulp kunnen wij mensen in rurale gebieden en in de arme sloppenwijken van de grote steden in Zuid-Afrika een beter leven en perspectief in het leven geven door deze mensen toegang te geven tot medische zorg.

Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor:

  • Fondsenwerving
  • Het houden van lezingen voor geïnteresseerde groepen
  • De redactie van onze nieuwsbrief
  • Het onderhoud van onze website en Social Media

Bent u geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@hollandstellenbosch.nl, iemand van ons bestuur zal dan contact met u opnemen.